perjantai 15. huhtikuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ Popcult ja muuta kivaa

Meri alkaa olla vapaa. Horisontissa se oli jo sula.

 Englanninreissun jälkeen menin Koalan kanssa käymään Virolahdelle vanhempiemme luokse. Oli mukava käydä merenrannassa katsomassa miten pitkälle kevät on edennyt. Monet muuttolinnut olivat saapuneet sillä aikaa ko olin poissa ja lumi oli suurimmaksi osaksi sulanut pois. Nopeasti kevät etenee.
Paistettiin makkaraa rannassa. Retkeily on mukavaa.
Helsingissä luovutimme Koalan kanssa verta. Viime kerrasta oli aikaa, koska minun rauta-arvot on olleet hieman surkeat.

Läksimme yhdessä Helsinkiin Popculttiin. Saavuimme jo perjantaina pääkaupunkiin ja hommailimme kaikkea mukavaa, kuten luovutimme verta (kyllä, se on mukavaa ja tärkeää! :D), kävimme katsomassa Kung fu panda 3:sen, kun Lontoon reissulla se jäi katsomatta ja kävimme kissakahvilassa (!!).

Kissakahvilassa en ole ennen käynyt ja se oli mukava kokemus. Olimme etukäteen varanneet paikat ja tilaa riittikin. Asiakkaita ei oteta kuin tietty määrä sisään, ettei tungosta siellä olekkaan. Kissoilla on ihanasti katonrajassa tilaa liikkua itsekseen jos ei huvita sosialisoida. Tykkäsin myös, kun kahvila oli kengätön eli kengät jätettiin ovelle. Se oli tosi kodikasta!
Kissat itte oli tosi sosiaalisia kavereita ja leikkivät mielellään, vaikka heitä varmasti riehuttaa kymmenkunta ihmistä päivittäin :)

Heitätkö sie sen lelun vai et?

Tassu on jäänyt kyydistä.

Tyylilyyli ei ollut varma haluaako kuvaan. Hän oli ilmeestään huolimatta lempeä ja kiltti.
Popcult starttasi lauantaina ja Koalan pukemisella cossiasuun. Pienistä kriiseistä huolimatta (mm. korsetista irtosi hakanen aaarrrhg!!) saimme lähdettyä conipaikalle. Olimme noutaneet rannekkeet jo edellisenä päivänä, ettei tarvitse jonottaa. Tapasimme conipaikalla tuttujamme, mm. Vaeltavan paiseruton, entisiä luokkalaisiani Limingasta ja Koalan tuttuja musikaalipiireistä. 

Hyvin sosiaalisina tyyppeinä me hengasimme enimmäkseen kuitenki takahuoneessa muiden cossikisaajien kanssa, missä mie auttelin Koalaa ja muutamia muita tyyppejä asujensa kanssa (korjasin jonkun random tyypin kenkiä). Kisassa lopsahti siskolle kolmas sija, mistä olimme tosi yllättyneitä ja ilahtuneita, kun taso oli kova!

Pakollinen rannekekuva?
 Sunnuntai oikeastaan kuluikin musikaalia odotellessa ja sitä tuijottaessa. Minua oikeastaan jännitti heidän puolestaan, kun tunnen heistä monet ja tiesin miten jännää tää aina on :D Odotukseni kuitenkin täytettiin ja musikaali oli yhtä massiivinen spektaakkeli kuin ajattelinkin sen olevan!

Harmitti vähäsen, että alussa mikki rätisi ja välillä savukone sekosi hurisemaan kovaan ääneen, mutta tuollaisia juuri voikin odottaa tapahtuvankin enskassa. Itse esityksessä en huomannut mitään ongelmia tai mokia.
Koreografiat ja asut oli todella hiottuja ja kauniita. Pidin kummituskohtauksesta ja se mahtoi olla lemppirini koko hommassa rakettiryhmän tanssikohtauksen lisäksi. Tässä musikaalissa oli myös vahvemmat laulajat kuin edellisissä produktiossa. Erityisesti Sabrina teki minuun vaikutuksen.

Ainut mistä muistaa, että tämä on faniproduktio on lavasteet, koska ilman suuuurta budjettia ja kuljetusmahdollisuuksia tapahtuvassa hommassa ei voi olla massiivisia jättilavasteita.

Kokonaisuus oli ajateltu ja mietityttää, että mitähän nää sankarit seuraavaksi keksii!...Ja pääsenköhän piirtämään krokia harjoituksiin jälleen >D
Kuva (c) Koala


2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kivaa aikaa ja mahtava con! Ehkä paras coni missä olen koskaan ollut, ja se vaatii jo paljon. Vaikka jalka menikin rikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oli :-D Mukavuudesta kertoo myös kauhee conikrapula mikä iski, hahe

      Poista