perjantai 22. huhtikuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ Ensimmäisen vuosikurssin näyttely

Tää kuva ei liity näyttelyyn.


---------
Ääh ja plääh. Ensimmäisen vuosikurssin näyttely ja pääsinkö mie edes pystyttämään saati avajaisiin? No en. Olin saanut ilmeisesti yläasteella opettaessa jonkin kivan mahataudin ja kökötin kotona. Harmitti kyllä vietävästi.
Onneksi pääsin edes siihen osallistumaan, kun päätimme taulujen paikkoja tilassa. Nypin nauloja seinästä, kun koitin olla jollain tavalla hyödyllinen ihmisyksilö. Tuollaisissa ryhmätilanteissa aina pelottaa etten tee tarpeeksi ja että muut tuomitsevat jos ei koko ajan tee jotain. Hölmöhän ajatus se on ja niistä pois opettelu on vaikeaa ja hidasta.

Taulut lopsahtivat paikoillaan kivuttomasti. Olin siitä oikeastaan yllättynyt. Hieman ihmetytti kyllä se, että osa oli päivää aikaisemmin käynyt lyömässä taulunsa seinälle. Missä siinä on se ryhmätyö osuus tai neuvottelu? Höh.

----

Ensi viikon maanantaina minulla jatkuu koulu havaintomaalauskurssilla ja hyvä niin! On mukava palata sinne.
En ole vieläkään saanut tietoa olenko tutkinto-opiskelija, mutta siinä on omaakin vikaa, kun en ole itse kysynyt. Voisinpa heti tämän päivityksen jälkeen hoitaan asian, enkä vain ihmetellä asiaa itsekseni :D Yleensä tuon asian muistaa lähinnä yöllä ja silloin on paha soitella mihinkään.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pääset! Saisko sitten kuvan jossakin vaiheessa siitä näyttelystä? Tai kuvia! Olisi kiva nähdä myös miten sun taulu istuu synkassa muiden tyyppien töiden kanssa :)

    VastaaPoista