perjantai 12. helmikuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ Sää on aivan sekaisin

Helmikuu? Ei kyllä tunnu siltä. On ihan kuin maaliskuun loppu tai huhtikuun alku. Vesi lotisee, välillä tulee runsaasti lunta kuin takatalvi iskisi ja pakkanen ei nouse nollasta mihikään. Vähemmästäkin menee ajantaju sekaisin.


Pajunkissat ovat jo putkahdelleet esille.

Ei ole lunta eilen ei. Tietkin olivat ihan sulia ja hyviä kävellä.

Eilen tosiaan oli kaikki sulana ja tänään satoi kymmenen senttiä lisää lunta. Luonto ei vaan tiedä mitä se haluaa nyt.
Koulussa olen edelleen tehnyt kettuja. En ole oikein tuon kipsin mättämisen ystävä. Se ei vaan tunnu mukavalta. Se on just ärsyttävää hinkkaamista, joka vaatisi hirveästi harjoittelua ennen kuin siitä saisi paljoa irti. Minulla ei riitä mielenkiinto tai kiinnostus sellaiseen harjoitteluun, eikä minulle pälkähtele päähän kauheasti kolmiulotteisia ideoita. Ainakaan hyviä.

Kettujen jalat on rautalangasta jonka päällystän kipsiin dipatulla juuttikankaalla. Kipsi ei tartu kiinni rautalankaan.

Välineet on ainakin niin yksinkertaisia tässä touhussa, että sitä voisi tehdä kuka tahansa.
Eilen koulussa oli niin hirveä melu veistoluokassa (kaikki välineet päris ja huusi, kun kakkoset teki pronssivalua), joten läksin kotiin ja tulin tänään veistelemään kettuja lisää. Alan saapua siihen pisteeseen, että ketut ovat valmiita. En halua niistä tasaisia ja "imeskeltyjä", vaan raakoja ja rapattuja.

Korvat ovat tehty myös juuttikankaasta ja nyt ketut ovat saaneet hännät paikoilleen. Ne ovat niissä asennoissa myös, missä niiden kuuluu olla.

Nää näyttää hölmöiltä erikseen :D Ne ovat siis leikkiviä ja toinen makaa, kun toinen meuhaa takajaloillaan seisten päällä.

2 kommenttia:

  1. Ketunraatoja! Joo, kevät on aikamoista luonnon mylläämistä, kunnes kaikki puhkeaa kukkaan, hyönteiset valtaa pensaat, linnut sekoavat ja kaikki humahtaa kerralla vihreäksi. Ja se kevään multainen maatunut tuoksu... <3

    VastaaPoista