perjantai 2. kesäkuuta 2017

Matka Englantiin #3, osa 2


Lotan koulun pihalla oleva ankkalam-- eikun karppilampi. Siinä asui myös ankkoja nyt.

Lähdimme käymään Southhamptonissa, wii! Menimme elokuviin ja mie itkin sen jälkeen kaksi päivää :D :D 


Lotta mitä! 

Manchesterin pommi-isku tapahtui, kun olimme Winchesterissa. Kuvassa on jokaiselle kuolonuhrille kukkia.

Lisää marjoja ja lisää puistossa nuokkumista.

Näin koulutat pulusi.

King ölfrööd ja varmaan aika monen auton alle hypänneen turistin kuolinpaikka.

MIKSI, on niin KUUMA?

Nummmiaaa kaukana, nuummia lähellä.
Mustia jättimunia.

Lähdettiin retkelle hylättyyn varuskuntaan. Siellä oli tosi kaunista.Eipä oo paljoa jäljellä parakeista.

Luonto hitaasti, mutta varmasti ottaa omansa takaisin. Tiet katoavat kasvillisuuteen ja talojen pohjat murenevat.

Puistossa maalaamista.

Mistä lähtien pupu on ollu vegaanista ruokaa? XD

Joku katedraali.


Tätä mie halusin....

.....ja tätä sain. HYI.
 Miksi sain eri ruokaa kun tilasin? No, menimme Wagamamaan syömään, kun minulla ja Lotalla oli siitä hyviä kokemuksia. Se on siis hieman kalliimpi ketjupaikka japanilaiselle safkalle.
Tilasin ruokani ilman sipulia ja Lotta ilman chiliä. Ruat saapuivat: Hanna annos oli oikea, mutta Lotalla oli chiliä ja minulla oli sipulia. Lähetettiin ruat takaisin. Lotta sai annoksensa ilman chiliä, mutta.... mie sain taas omani sipulilla :D :D

Lähetin sen takaisin ja sanoin, että en maksa ja että kiitti riitti tää oli tässä, lähden pois. Ravintolapäällikkö tulee pahoittelemaan tapahtunutta ja ei maksuta keltään meistä mitään. Hän kertoo, että tekee minulle sipulittoman annoksen ja sain tuollaista currya + pankoa ja se oli tosi pahaa! En voinut syödä sitä :,D
Poislähtiessä kokki ei ees katsonut meihin (avokeittiö siis), mutta jokainen tarjoilija tervehti ja oli hyvin nöyrää hahahah! Sietääkin olla pahoillaan.

Se oli outo ja erillainen ravintelikokemus. Opin sen ainakin, etten tilaa currya wagamamassa, koska se on kuin peruskoulun ruskeakastiketta chilillä, yäk!

Viimeinen aamu Winchesterissä, muttei viimeinen aamu Englannisa.......
 Lähdimme lauantaina puoliltapäivin kohti Heatrowta Lontooseen Lotan muuttokamojen kanssa. Kaikki oli pakattu tarkasti ja punnittu, että kaikki on ok. Jotkut laukut oli hieman ylipainoisia (vain parisataa grammaa) ja toivoimme hyvää tuuria laukkutyypin kaa.

No... Kun saavuimme kentälle, niin siellä oli uskomattoman paljon porukkaa! Lotta ihmetteli asiaa, mutta mie vain luulin sen johtuvan lyhyestä vapaasta, joka siellä oli. Tajusimme nopeasti, ettei check-in tai laukkujenjättö ole käytössä ollenkaan. Hämmennyimme ja kysyimme, että mitä tapahtuu henkilökunnalta.

Saimme kuulla jotain mitä kukaan ei halua kuulla +26 asteen helteessä sadan kilon muuttoromujen kanssa: kaikki lennot on peruttu.

Olimme lievästi järkyttyneitä, hämmentyneitä ja että mitäs nyt. Nainen höpötteli cyberhyökkäyksen mahdollisuudesta ja käski meidän poistua kentältä hotelliin mahdollisimman pian. Hän antoi meille lomakkeita, joissa puhuttiin meidän oikeuksista korvauksiin.

Soitimme nopeasti läpi seitsemän lentokenttähotellia, mutta kaikki oli jo menneet. Aloimme etsiä hotellia siis Lontoosta, että pääsemme pois helteestä ja jonnekkin muualle nukkumaan kuin lentokentän lattialle. Löysimmekin Hotellin Kenshingtonista ja lähdimme taksilla sinne. Taksijono oli noin tunnin pituinen ja helteen (tai stressin, sairaskohtaus, ei voi tietää) takia näimme kuin joku nainen pyörtyi siellä.

Katoimme BBC:n uutisia ja koitimme saada tolkkua tilanteesta. Vartin välein varoitettiin porukkaa pysymään poissa lentokentältä ja poistumaan joko kotiin tai hotelliin. Ilmeisesti terroristi-iskun pelko oli ilmeinen ja kaaosta koitettiin hallita.
Hotellissa koitimme löytää keinoa päästä kotiin, mutta kentällä oli jo selvinnyt, että Finnairin lennot Suomeen oli buukattu tiistaihin asti täyteen ja BA:n sivut oli edelleen nurin. Heidän asiakaspalvelu oli ruuhkaunut sekä sekaisin, joten tietoa kotiinpaluusta ei ollut.

Hämmentyneinä ja väsyneinä kävimme nukkumaan.

Näkymä hotellin ikkunasta.
Lopulta saimme lennot tiistai-illalle! Koska olisi ollut hölmöä vain möllöttää naama norsunvitulla huoneessa (jossa oli varmaan 120 astetta lämmintä), niin lähdimme seikkailemaan ja piknikille Kenshingtonin puistoon. Olkoot pakkoloma ja suunittelematon seikkailu.
Wii, hauskat talot osa 294857.Kenshingtonin puiston sisäänkäynnillä oli leikkiin pyytävä doggopatsas.Kuninkaalinen ulkovessa.
Meille syntyi sisäpiirinvitsi: BA maksaa :D Mitä hyvänsä ostimme, niin sanoimme sen... Toivottavasti saamme korvauksen! Hanna joutui olemaan pois töistä ja Lotta joutui menemään superväsyneenä töihin :( 

Seisomme muistomerkissä. Kylmä vesi teki gutaa.

Ei tarvinnut yksin olla.


Tämä on siis prinsessa Dianan muistomerkki Kenshingtonin puistossa. Oikein hyvä retkikohde.

Kloorattu vesi pyöri tuollaisessa rinkelissä.

Isis-jumalattaren patsas.


Mussiikkikoulu.

Ja musiikkikoulua vastapäätä oli musiikkipytinki.

BA maksaa!

Harrolds eli rikkaiden leikkikenttä. Siellä voi löytää kaikkea aivan turhaa ja ylihintaista.

Egyptiläiset portaat Harroldsilla.
Loppumatkasta ei ole kuvia ollenkaan, kun olen varmaan ollut sisäisesti kuollut. Olin vaan niin tolkuttoman väsynyt ja halusin vain kotiin. Siinä vaiheessa, kun lentokapteeni ilmoitti, että jarruissa on vikaa niin teki mieli mennä makaamaan käytävän lattialle ja kuolla pois. Onneksi ne sai korjattua vian vaivaisessa puolessa tunnissa ja pääsimme kotiin!

Sellainen matka se. Ainakin oli jotain odottamatonta ja ikimuistoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti