perjantai 7. lokakuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ Ajatuksia projektista ja kauhea tauti

Ateneumissa oli esillä myös välineitä. En tosin muista kenen nää on.
 Eipä ole kovin häävi viikko ollut. Viime perjantaina kävimme taidekoulun kanssa Helsingissä kiertelemässä näyttelyitä ja onnistuin saamaan jonkin tuomionpäivän vatsataudin. Oksensin hillittömästi kolme päivää ja lopulta jouduin tippaan ensiapuun. Sen takia en saanut mitään aikaan tällä viikolla.

Olen kuitenkin ajatellut projektiani ja sitä, miten mielummin tekisin sitä kokopäiväisesti kuin olisin työkokeilussa. Haluaisin jo paneutua täysillä maalaamiseen, mutta pakko tehdä kaikkea muuta. Se on turhauttavaa.
Maalaminenkaan ei ole onnistunut viime aikoina haluamallani tavalla, kun tuntuu että työ imee minusta mehut niin, etten tajua enää miten maalataan. Heilutan vaan sutia tajuamatta mitä teen.

Uusi ripustus oli paikoitellen tosi levoton, ko tuli nii hirveesti informaatioo kerralla. Onneks oli penkkejä niin pysty istumaan ja katselemaan taulujen virtaa.

2 kommenttia:

  1. Asioilla on tapana lutviutua. Onneksi terveysasemalta sai apua! Eihän se ole kivaa oksentaa pitkiä aikoja, eikä se kyllä ole kovin terveellistäkään. Innolla odotan projektisi valmistumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mieki ootan sen valmistumista :D Siihen menee vuuuuoosia.

      Poista