keskiviikko 10. elokuuta 2016

Edelleen jumituttaa

Iltakävelyillä voi törmätä maagisiin auringonlaskuihin.

 Miulla on kyllä ideoita tuleviin töihin ja muuhun, mutta tuntuu, että vuorokaudessa ei riitä tunnit. Juoksentelen pokemonien, sienien ja mustikoiden perässä metsässä ja lääkkeet väsyttää miut niin, että nukun melkein päivittäin parin tunnin päiväunia (joo, aion puhua lääkärilleni niistä). Jotenkin kotona on helpompi rytmittää päivä. En tiedä miks.

Oon maalannu niin vähän, että oon ihan huolissani itsestäni, että oonkohan terve. Ilmeisesti kuitenkin se, etten taaskaan päässyt kouluun passivoi ja masenti minua jollain asteella. Ihmettelen vaan, kun yllättäen pellot onkin kellertäviä ja on elokuu. Kesä on tuntunut kyllä kauhean pitkältä, joten ei aika tunnu menneen kuitenkaan nopeasti.

Tämän hetkinen suurin innostukseni aihe on Koalan kanssa lenkkeily. Hän on tullut hulluksi ja haluaa pitää kuukauden askelkeskimäärän 20k, joka on siis aivan hirveästi (päivittäinen suositus on 10k). Minä rakastan kävelyä ja etenkin ilta- ja yökävelyjä, joten en pistä moista innostusta pahakseni. Oma keskimääräni huitelee 9-16k välillä kuukausittain.
Ainakaan ei ole ongelmia kävellä poksujen munia halki meillä...

Pöndellä on mukavaa.
Seuraavia asioita haluaisin kokeilla syksyllä:

  • Märkää märälle tekniikkaa (näin inspiroivan akvarellinäyttelyn)
  • Kuvoitujen kankaiden maalaamista öljyillä
  • Lisää veistoksia
  • Sekatekniikat kiinnostaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti