perjantai 1. heinäkuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ Tulevaisuuden listausta

Koska kökötän meren äärellä niin mieleni tekee tehdä geneerisiä merikuvia.
Sitten onkin heinäkuu. Kesä tuntuu järjettömän pitkältä ja se ei ikinä lopu. En ole varma onko se hyvä vai huono juttu. Vai onko se määriteltävissä huonoksi tai hyväksi edes. Jotkut sanoo, että aika lentää kauhealla vauhdilla, mutta miulla se on aina ollut hidasta. En mie tiedä miksi.

Ajattelin kertoa mitä aion tehdä nyt tulevana syksynä ja talvena. Koska tykkään listata asioita niin teen listan:


  • Avoimen kursseja. Käyn kursseja joita en ole käynyt, kuten juuri perjantaisin olevat kurssit. Kerään puuttuvat pisteet ja haen uudelleen erillishaussa keväällä.
  • Aloitan kokoamaan uutta näyttelyä. En vielä kerro sen tarkemmin siitä, koska se on isotöinen ja en ole aloittanut vielä sitä. En vaan tykkään kertoa keskeneräisistä jutuista liian alussa.
  • Asiakastöitä.  Kyllähän raha on kivaa ja pitää säästää tuleviin matkoihin.
  • Työkokeilu. Minun on työkkärin mukaan haettava nyt jotain ko oon ollu "toimeettomana" niin kauan (eli käyny avointa ja nostanut samalla työttömyysrahaa, eh heh). En halua kuitenkaan tuhlata aikaani jossain ihan turhassa siivoushommassa tai puhelinmyyjänä, vaan aattelin käyttää tilaisuuden siihen, että meen työkokeiluun kuvismaikan hommiin kouluun. Kerroi siitä edellisessä päivityksessäkin tarkemmin.
  • Levätä ja parantua. Se on kait se kaikkein tärkein.
  • Jatkaa kuntoilua. Sekin on tärkeää, koska uskon terveen pään elävän terveessä kehossa.
  • Käyn Englannissa. Taas, höhö. Meen auttaa Koalaa muutossa Suomeen ens keväänä. 

Ensin vietän kuitenkin kesä ja touhuan kaikkea muuta. Minulla on kesäisin lista kaikesta mitä aion tehdä ja täyttelen sitä nyt. Kuten sanottua, niin mie rakastan listoja :,D



3 kommenttia:

  1. Paraneminen on tärkeää! Ja minun luona vierailu :)

    VastaaPoista
  2. Listojen tekeminen on tärkeää :D t. Hanna, joka tekee kans paljon listoja

    VastaaPoista