perjantai 18. maaliskuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ Kevät siellä jossain

Vielä koditon kisutyö. Halusin maalata paarottavan kissan.

----
Sain viimeisenkin asiakastyön tehtyä ja lähetettyä. Ennen matkaa en aio tehdä enää mittään, koska pitäisi levätäkkin, eikä vaan mesoa. Edelleen työni ovat tuhruisia ja värittömiä ja en saa ravistettua väsymystä pois. Kauheasti haluaisin saada asioita aikaan, mutta pelkkää suttua ja sylttyä tulee. Ottaa tosi paljon päähän maalata roskaa ja vielä enemmän hävettää yrittää myydä sontaa.

Minun pitäisi pitää taukoa asiakastöistä ja muista, mutta pitäähän elämä jollain maksaa. Kissoillakin tulee hammaslääkäri kohta ja sen saa helposti kuitattua yhdellä maalauksella. Ehkä olen hieman liiankin helposti saanut töitä ja tehnyt kovalla tahdilla... Terveellistä olisi, jos tekisin edes kuukauden täydellisen turhia juttuja. Turhat jutut ovat niitä tärkeimpiä ja opettavaisimpia.

Kevät hiipii jo nurkille ja mie odotan innolla matkaa Englantiin. Siellä on kevät paljon pitemmällä kuin täällä ja jostain syystä olen ihan keväisissä fiiliksissä niin en pistä pahakseni. Joulukuussa siellä oli tummaa ja märkää, mutta vihreää. Mustarastaiden lirkutus siellä sai jo minun pään sekaisin vuodenajoista.

Voi verrata viime viikkoon tätä kuvaa. Nopeasti etenee kevät tässä vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa! Kyllä täälläkin päässä odotellaan jo innokkaasti sun tulemista. Ihania kuvia, ihan voin haistaa sen esiin tunkevan maan tuoksun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi kevään mätänevä, muhea tuokus on aivan ihana.

      Poista