lauantai 9. tammikuuta 2016

Matka Englantiin

Viime kuussa kävin vierailemassa Englannissa, Koalan luona, pari päivää toisen isosiskoni Hannan kanssa.
Lensinmme Lontooseen, josta puksutimme junalla Winchesteriin, missä Koala asuu. Olimme Englannin Turussa (se on Englannin entinen pääkaupunki) pari päivää ja suuntasimme sitten Londoniumiin ihmettelemään mm. pelikaanitonta pelikaanipuistoa, Harrodsin ja Selfridgen jouluvaloja ja iso penaa ja muita nähtävyyksiä.
Tämä oli ensinmäinen kertani Englannissa ja ihmetytti se vihreys ja lintujen lirkuttelu joulukuussa. Tuli tosi keväiset vibat mustarastaan laulusta ja kukkasista :D Samaan aikaan joka puolella oli jouluvaloja ja talojen sisällä joulukuuset... Hämmentävää!

Matkaseurueemme kipittää Winchesterin pieniä, huonokuntoisia katuja. Huomatkaa, että Koalallakin on kesätakki päällä. Sää oli lämmin ja kostea.

St.Catherine's hill. Emme kiivenneet sinne, kun sade oli tehnyt kaikesta mutaista mössöä.Koala ihastelee hienoa puuta. Ja siis katsokaa miten vihreää on JOULUKUUSSA. Västäräkit loikki tuolla pellolla.


Keskiaikainen sairaala.Tämä suhisi minulle.

Uskomattoman kirkasta vettä tuossa joessa. Näki pohjaan asti ja kaikki fisut ja kaiken :D
Englantilaiset talot on kyllä niin söpöjä.


Winchesterin kaupungintalo.


Siis aivan hirveä talo. Noi kaikki vilkkui ihan sekopäisenä eri tahtiin :D
Hostelli missä yövyimme Lontoossa.Ruokatauko Camdenissa, Lontoossa.Selfridgen sisältä liukuportaissa napsaistu. Siellä oli edelleen armeijan verran työntekijöitä.Tallipiha.

St. Jamesin puisto, jossa piti olla pelikaaneja, muttei ollut ainuttakaan :D


Ketään lintua ei kiinnostanut. Kaikki elukat oli tosi kesyjä.


Luonnontieteellisessä museossa oli pelottava, avaruuspallo johon mentiin liukuportailla.

Pakollisia ruokakuvia. Aina.Haluaisin muuttaa tuonne Harrodsin näyteikkunaan.
Englantilainen aamiainen.... tosin ilman munia, papuja, makkaraa, pekonia XD


Joku tosi iso tönö. Tai vaihtoehtoisesti Shard :D

6 kommenttia:

 1. Oli kiva reissu! Toivottavasti pääset joskus kylään keväällä, silloin täällä on hienoa ja kaunista ja oikeasti t-paitakeli jo joskus maaliskuussa! Olisin kaivannut enemmän tunnelmointia kuvien yhteyteen, wink wonk jos jaksat editoida :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tein ton yöllä niin jäi tunnelmoinnit pois ja en mie varmaan jaksa editoidakkaa ko tein tän jo :,d Ois ihanaa tulla keväällä uudelleen, voi miksi olen köyhä! Haluaisin sinne Kattariinan kukkulalle nousta.

   Poista
  2. Catherine's Hill on kyllä kiva :3 Siellä on myös yksi toinen kävelyreitti joka viehättää silmää, vanha rautatiesilta on muurattu kävely- ja pyöräilytieksi!

   Poista
 2. Näyttää siltä, että reissu on ollut myös kulinaristinen makumatka :) Kyllä minullakin on joskus tuollaisia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää syödä hyvin! Harmi vaan, että sain sieltä yhdestä paikasta Lontoossa sen paskahalvauksen :,D Se vähän pisti kapuloita rattaisiin.

   Poista