perjantai 11. syyskuuta 2015

Perjantaipäivitys ~ Ensinmäinen viikko

Muotoilun luokka.

Tällä viikolla pääsin vihdoin Kankaanpäähän aloittamaan opiskeluni. Missasin yhden kurssin tyystin, mutta pääsin sentään suoraan toisen alkuun.
Kurssilla on kaksi tehtävää: yks yhteen kopiointi kipsimuotista ja assosisaatio kyseisestä muotista. Minua hermostutti ihan kauheasti tehtävä, koska paljon uusia, tuntemattomia ihmisiä ja asia missä olen aivan paska: savenmuotoilu. ARGH.

Onneksi opettajalla riitti tälläiselle noobille hyviä ohjeita, miten aloittaa tälläinen työ. Mittaaminen on aika samanlaista kuin maalatessakin, että käytetään esim. tikkua suhteiden mittaamiseen ja juostaan ees taas työn ja mallin äärellä vertaamassa näkyä.
Pitäisi varmasti kirjoittaa muistiinpanoja tästä viikosta ja ohjeista, koska olen niin aasi, etten kohta muista niitä enää.

Ensi viikon tiistaina on kritiikki molemmista töistä, uh huh.

Aloitus ja hahmottamista.

Lisää hinkkaamista vaan ja palojen siirtelyä. Miksiköhän en tajunnut ottaa kuvaa kipsimallista?

4 kommenttia:

 1. Hyvin pääsit alkuun!
  PS. Kännykässä on kipsikorva, koska minäkin sen näin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, mutta se ei oo kovin hyväplaatuinen :,d Pittee ottaa vloppuna tai maanantaina uus kuva.

   Poista
 2. Koskahan opiskelijat oppii, että koulussa kuuluukin olla aivan paska, jotta olisi jotain opittavissa. Kurjimpia sarjislinjalaisia on aina olleet ne jotka osaa jo tullessaan, sitte kaverit jumaloi niitä eikä ne tajua opiskella mitään, paistettelevat erinomaisuudessaan ja putoovat kehityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se pirun tylsää osata jo kaikki ko menee kouluun, mutta mie suorastaan pelkään savea XDD

   Poista