lauantai 30. toukokuuta 2015

Perjantaipäivitys mmm niin

Aina meen päivistä sekaisin. Tänään on vissiin lauantai. Jaa-a. Samapa tuo.

--

Pääsykoeviikko on ohitse. En taida päästä sisään. Pitää toteuttaa muita suunnitelmia. Harmittaa, mutta ei niin paljoa kun viime vuonna. Ei miulla muuta sanottavaa edes ole. Mitä tähän edes voisi sanoa.

6 kommenttia:

 1. Voi ei... :-(
  No mut sitten vaan harjoittelet ahkerasti niin kyl sie vielä varmana sisään pääset! Ja oot niin lahjakas jo nytten et voisit elättää ittesi taiteilijana ilman koulujakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie jaksa enää hakee :,d Ihan sama miten paljon harjoittelen, kun en kuitenkaan kelpaa.

   Poista
 2. Ei ihminen voi elättää itseään taiteilijana. Tähän asti on voinut käsityöläisenä, mutta taide ei ole elinkeino, se on tapa toimia. Käsityöläisiäkään ei kohta enää tarvita, kun kaikki teetetään orjatyönä kehitysmaissa eikä täällä kellään ole varaa ostaa käsityötuotteita. Ehkä kannattaa opetella viljelemään vihanneksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutan Lappiin erakoks tai sillan alle peikoks.

   En oo missään vaiheessa "pelkkää taidetta" meinannutkaan :--D Se on sulaa hulluuttta.

   Poista
 3. Mulla oli aikoinaan tuo sama olo: kun en kerran kelpaa, niin olkoon koko....
  Ehkä siellä sirkushuvienkin puolella voi (?) tulla toimeen, jos on joku "oikea" juttu siinä rinnalla. Ja lähinnä kirjailijoiden kautta ajattelen tuota. Melkein kaikilla suomalaisilla kirjailijoilla on joku ammatti2, jota harjoittamalla he voivat kirjoittaa - ja ruokaa on pöydässä ja katto pään päällä. Ei Suomessa muuten.... Mutta en tiedä tulevasta. Näyttää siltä, että normielämään kohta tarvitaan kaksi työtä. Olepa siinä sitten "luova".....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullahan on aina ollu mielessä ettei pelkällä taiteella voi elää, siks menin aikoinaan grasukouluun, mutta se nyt meni miten menikin @_@

   Poista