perjantai 10. huhtikuuta 2015

Perjantaipäivitys ~ Keräsin rippeeni

Pari yötä sitten mietin, että sarjakuvani on ihan paska. Paska juoni ja paskat hahmot. Cliche koko paska. Riitauduin yhden beta-lukijankin kanssa. Teki mieli kaivaa monttu pihalle ja heittää kaikki sinne vaan. Sayonara koko paska.

Sitten totesin, että kyllä maailmaan paskaa mahtuu ja päätin, että nyt teen sen. Nyt oikeasti teen sen. Lohdutuksenani on kuinka yläasteella venäjänkielen oppikirjassa harakka totesi:

Ensimmäinen lettu on aina susi.

Tulostettu käsis ja sivumalleja.
En ole vielä tehnyt aikataulutusta sarjikselle, mutta aion kesäkuussa (silloin on lomaa). Teen niin löyhän, että saan tehtyä sitä aikataulussa ja niin tiukan, ettei se unohdu ja katoa.

Enkä ulise, että tää on paskaa huomion takia, vaan sen takia, että se minusta oikeasti on paskaa. En vaan saa irtoamaan parempaa. Aion seuraavassa sarjakuvassa huomioida kaikki mikä tässä meni ja menee pieleen ja OPPIA niistä. 

-----

Miksi en korjaa ongelmia pois nyt? Jos talo on perustuksiltaan laho, niin remontti ei auta. Se pitäisi räjäyttää taivaan tuuliin kokonaan.

Miksi en aloita uutta sarjakuvaa? Koska luultavasti kantaisin nämä vanhan sarjakuvan ongelmat uuteen. Ne pitää työstää tässä vanhassa ja oppia niistä tai muuten en kehity ikinä.

Oletko liian itsekriittinen? Olen ja se on hyvä. Vaadin hyvää ja siinä ei ole mitään pahaa (vaikka yöunetkin menee).

Haluaisin lukea käsikirjoituksesi, että voin auttaa ongelmissa. Ei käy. Minä en halua levitellä tätä raakiletta ympäriinsä, vaan työstää sitä viiden henkilön beta-ryhmäni kanssa. Silleen saan pideltyä langat käsissä ja voin luottaa, ettei kukaan varasta tätä internetzin kautta.Kevät jaksaa aina ahdistaa ja masentaa, vaikka se onkin nättiä aikaa. Koulut, kesätyöt, kuumuus... Huoh.5 kommenttia:

 1. Harjoittelu tekee mestarin! Ja kuka tietää, jos tämä projekti vaikka yllättää. Ota se sellaisena puhdistautumisriittinä, tyhjentää mielestä tilaa uutta varten : )

  VastaaPoista
 2. Hyvä viinikin tarvitsee aikansa - niin se on monen muunkin asia kanssa.

  VastaaPoista
 3. ihan totta, piervii blin komam! pitää ruveta iteki käyttään tota voimalauseena :D
  "Ne pitää työstää tässä vanhassa ja oppia niistä tai muuten en kehity ikinä." kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tästä asenteesta. pitää iha varmasti paikkasa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Liisa :D Virheitäkin näköjään pitää työstää tajuatakseen ne!

   Poista