tiistai 17. helmikuuta 2015

Primitiivinen

En tiedä taannuinko minä jollekkin lapsen asteelle vai mitä tapahtui, kun rupesin maalaamaan ja aloinkin maalata käsilläni. Siis suttasin sormillani.

Tuntui tosi rentouttavalta vain pyörittää värejä, upottaa kädet työhön ja aikalailla hallitsemattomasti käsitellä työtä... Joskus pitää vaan sotkea, ei miettiä.


Värit ei kyllä ole noin kirkkaat oikeesti, nyt kun koneella katson tätä kuvaa :D

2 kommenttia:

  1. Sulla on vihreä tullut kuviin - ja oranssi ja keltainen. Minkä merkki se on, kyselee Herkko Päätalokin :)
    "Vihreä on luonnon oma väri, rauhoittava ja sopusointuinen. Se lisää viisautta, ymmärrystä ja harmoniaa, toimii siltana lämpimien ja kylmien värien keskellä. Luonnon vehreys rauhoittaa ja lataa meitä, aivan kuin löytäisimme helpommin sisäisen itsemme. Sanotaan, että vihreä on sydämen väri, tasapainoinen, tervehdyttävä ja virkistävä. Siinä henkii kevään raikkaus ja nuoruus sekä luonnon runsaus. Vihreää käytetään rauhoittamaan sydänvaivoja, liian korkeaa verenpainetta sekä jännittyneisyyttä. On havaittu, että omenanvihreä on erityisen hyvä tyynnyttämään kiihtynyttä tai shokissa olevaa mieltä sekä rauhoittamaan ylivilkkaita lapsia. Sammalenvihreä sopii hermovaivoihin ja sydänoireisiin. Luonnonvihreydellä on aina koko olemustamme tasapainottava vaikutus.
    Vihreä avaa meidät rakastamaan luontoa ja eläimiä kuin veljiämme, tuntemaan yhteyttä koko luomakunnan kanssa. "
    Ja oranssista sanotaan:
    "Oranssi on yhtä hymyä ja iloa. Eloisana ja seurallisena se aivan houkuttelee vieraanvaraisuuteen ja leikkimielisyyteen. Sanotaan, että oranssi on tunteiden ja älyn tasapainottaja, joka tuo meissä esiin halun palvella toinen toistamme. Monissa uskonnoissa oranssia pidetään pyhänä värinä ja auringon symbolina, se on kuin elinvoiman ja innostuneisuuden perikuva. Jos rakastat oranssia, rakastat elämää! "

    No, mitä värisi tarkoittaa :D

    VastaaPoista