perjantai 13. helmikuuta 2015

Perjantaipäivitys ugu


Asiakas pyysi keväisiä sävyjä ja kissaansa. Minulle kevät on tuota hehkuvaa vihreää ja taivaalla viipyilevää aurinkoa, aamuyön punaisuuta taivaanrannassa.

Keskityin muotokuvassa enemmän leikkisän ja uteliaan kissan luonteen kuvaamiseen, kuin maalaamaan valokuvatarkasti sen joka karvatupsua. En ole vielä varma pidänkö lopputuloksesta vai en, mutta jotain tähän suuntaan olisi kiva oppia.


7 kommenttia:

  1. Minusta kissassa kyllä näkyy persoonallisuus, ja asento on ihana, miten se tuolla tavalla kuikistaa! Sekä häntä, voin kuvitella miten tuo pörröinen pulloharja heiluu kiinnostuksen merkiksi kun omistaja kutsuu leikkiin. Minusta kuva on persoonallinen eikä siinä meikäläistä haitannut "karvatupsujen" puute (käyhän tuosta ilmi paljonkin tästä lemmikistä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ehkä itsekin olen kallistumassa siihen suuntaan, että tää on ihan ok taulu

      Poista
  2. On ihan erilainen kuin aikaisemmat työsi....hmmmm... ei huano.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en tajua ko yllättäen ihan puskista tulee tämmönen muutos! En tiedä onko se ihan hyvä rueta nyt muuttumaan kun pääsykokeet tulossa ja kaikkea, jos en hallitse tätä muutosta sitten >_< Ehkä se on hyvästä? En tiedä.

      Poista
  3. Vau! :) Sattumalta Googlen kautta tänne päädyin ja yllätyin. Nauti siitä, että oot taiteellisesti lahjakas. :) Sillä mekin nautitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, herkistyin ihan sanoistasi.. voi hyvänen aika :D Kiitos kovasti!

      Poista
    2. Eipäs kestä. :)

      Poista