torstai 5. kesäkuuta 2014

Parmesaani isoveli

Malkolm antoi lötsöpallon.Viideltä aamulla. Säestäen kaunista elettään serenadilla. Sillä oli taas kamala ikävä vaihteeks taas :D Käytiin juhlimastamassa isoveljeeni, kun siitä valmistui erikoispuujäbä ja kisset joutu olemaan koko päivän yksin.

Automatkalla isoveljen tykö oli himotylsää ja päätettiin piirtää tatskoja aikamme kuluksi. Päätä särki, autossa oli pirullisen kuuma ja kuvista tulikin.... mielenkiintoisia.


Tää on Lalli?? Se pieni pentu, joka porukoille tulee HAHa

Kädessä on kuutti, kaksi laiskiaista, kaksi siiltä, tiikeri, Lalli ja saukko.

Mä tuun sun uniin..


Ai niin, ostin isoveljelleni matkalla lahjaksi bongaamani heliumipallon! Se ei ollut myynnissä, mutta selitettyäni, että isoveljeni valmistuu heltyi myyntipäällikkö luopumaan pallosta vitosella.

Harmittaa, kun unohdin ottaa veljelleni väsäämästä onnittelukortista kuvan. Tein sen pahvista ja käytin siihen sinitarraa, hiustenkuivaajaa ja vahaliituja. Lopputulos oli jännittävä ja aika hieno!
Kirjoitan sinitarralla tyylitellyn "Onnea" ja sulatin hiustenkuivaajalla vahaliituja päälle. Lopulta revin sinitarran pois.

2 kommenttia:

  1. Mitä ei siis voi antaa lapsille, jos matkustetaan pitkiä matkoja (HUOM! ei alle......hmmmmm 40-vuotiaille lapsille...ko?) Voi herranjestas!

    VastaaPoista