lauantai 6. helmikuuta 2016

Perjantaipäivitys ~ En osaa viikonpäiviä

Kyllä, tänään on lauantai, mutta mie meen tosi helposti sekasin päivistä ja jotenkin luulin, että eilen on torstai :D Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta.

--

Koulussa edelleen veistelin styroksia koko viikon, liimailin styrox-paloja yhteen maitoliimalla (joka tuoksui samalle kun rubber cement) ja vääntelin ketuille jalat rautalangasta.
Tarkoitus oli saada ne valmiiksi tällä viikolla, mutta olen ollut jokseenkin epäaktiivinen veistelyn suhteen ja mielummin käyttäny aikaani maalamiseen... Ensi viikolla nohevoidun ja teen ketut valmiiksi.

Väritettävä synttärikortti-tilari.

Tilaustöitä on riittänyt kiitettävästi ja etenkin tämä helmikuu näyttää hyvin valoisalta niiden suhteen. Olen saanut maksettua lentoliput, junan Gatwickistä Winchesteriin, bussin kotoa Helsinkiin ja hotellin Lontoossa etukäteen saamillani tilarien rahalla, mikä helpottaa arkea tietenkin paljon.
Minulle tulee höperän onnellinen olo, kun voin myydä omannäköisiäni juttuja ihmisille jotka haluaa juuri sellaisia värisuttuja.


2 kommenttia:

  1. Ihania kissejä <3 ota ketuista sitten myös välivaihekuveja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitten ko niissä tapahtuu jotain muuta kuin styroxii :D Ne ei paljoa oo muuttuneet, sellaista pientä hinkkaamista ollu se.

      Poista