keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Vaahterainen

Tänään tuli kirje koulusta minne hain ja sain tietää sijoittumisestani. Mietin myös missä voin parantaa.
Totesin olevani liian tekninen suorittaja, tarvitsen lisää omaa persoonaani ja näkemystä rohkeasti esiin. Tottuneesti arkailen edelleen olla täysin oma itseni...

Varmasti myös mielenterveyteni ei varmaan ollut ihan parhaassa terässä. Olin yhtä aikaa väsynyt ja hysteerinen. En ajatellut oikeastaan edes itse tilannetta. Mietin vain, että kiva kun piirretään :D

Asiasta kukkaruukkuun. Tänään, kun ulkoilutin kissoja ja ahnaasti himoitsin muurinpohjalettuja, huomasin maassa vaahteran siemenien siipiä.
Sitten tuli mm. tämmönen idea:



Keksin myös muitakin käyttötapoja noille ja muillekin luonnon hommeleille. Niistä sitten myöhemnin.
Tässä toinenkin nopea kokeilu, mutta ei kovin onnistunut...






3 kommenttia:

  1. Kuvataideakatemia lienee ainoita kouluja jotka kouluttaa taiteilijoita (eikä taideopettajia tai bisnesväkeä) ja siellä opastetaan, miten välttää trendejä ja odotustenmukaisuuksia. Joten niin kauan kun pysyy poissa muista kouluista, on mahiksia tuottaa semmoista arvokasta, mitä kukaan muu ei tee.

    VastaaPoista
  2. Vuosi lisää maailman raiteilleen laittamisessa tekee kummia sekä persoonana että fyysisenä toimijana. Itselleen pitää olla armollinen. Kun voimat ovat palautuneet, voi antaa paperille tulla sen, mikä on tarkoitettu ilmiintyä.

    VastaaPoista