lauantai 21. kesäkuuta 2014

Lallin hakeminen



Äitin koiran hakeminen uuteen kotiin. Kaikki on mennyt tosi hyvin ja kissat ei oo stressannu. Rauha maassa ja kaikkialla hyvä tahto.

Lallin saapuessa uuteen kotiin, kävin mie laittamassa kisset yläkertaan lukon taa hetkeksi, että Lalli saa rauhassa tutkia uutta kotia. En myöskään halunnut, että eka asia mitä koira uudessa kodissa näkee olisi pelästyneet kissat.... Ja emme tienneet etukäteen jos Lalli olisi halunnut jahdata kissoja!

Lalli ei kuitenkaan välittänyt kissoista ja kissat ei olleet niin kauhuissaan pennusta kuin alunperin luulin :D

4 kommenttia:

  1. Kiitokset videon kuvaajalle ja kokoajalle (ja lainaajalle).

    VastaaPoista
  2. Vooi ku meille tuli kissa niin se pelkäs meidän koiraa ihan hirveesti ja ekan viikon eleli 2 "turvahuoneessa" ennenkuin uskaltui tulla katsomaan koiraa. Nyt 3kk jälkeen kissa menis vaikka koiran kainaloon mutta koira ei halua kissaa kiehnäämään :D ja istuu keittiön tuolilla ja koiran ohi mennessä lättäsee leikkimielin tassulla päätä tai selkää. Eivät oo kumpikaa koskaan kynsiny tai purru toisiaa. Mä aattelin alkuun et koira ois nii utelias että sais kissalta turpii mutta jos koira nukkuu sängyssä ja kissa tulee sänkyy ni koira lähtee pois. Kyl on ollu niin ihana ensimmäinen kissa kun vaan voi olla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tosiaan ei tuon suurempaa reaktiota syntynyt kohtaamisesta puolin eikä toisin, kuin videolla näkyy :,D

      Vaihtelimme hajuja ennen kuin eläimet edes kohtasivat. Veimme pennun hajua kissoille ruokakuppien luokse ja se ilmeisesti auttoi paljon!

      Hyvä, että eläimillä on rauha maassa myös teillä : )) Kivempaahan se kaikille näin on!

      Poista